Impuls Fisioteràpia i Osteopatia

SOBRE NOSALTRES

La nostra història va començar a finals de 2008 en una petita sala del Gimnàs Espai. De mica en mica vam tenir la necessitat de créixer i, al cap d’un temps, ens vam traslladar al local on som ara, el del carrer Bofill i Matas d’Olot. Sempre ens hem sentit atrets per la salut de les persones, ens hem format en fisioteràpia, posteriorment en osteopatia i hem anat aprenent altres tècniques i continguts més específics en aquest camp . Les ganes de conèixer més i més fan que no ens aturem mai i que seguim formant-nos per poder donar el millor de nosaltres mateixos, ajudant tant com sigui possible al qui passi per les nostres mans.

Procurem fer un treball ben fet, ben global, amb un ampli ventall de tècniques apreses i coneixements que anem ampliant; ho fem amb un tracte personalitzat i directe perquè creiem que cada persona és única i, per tant, se l’ha de tractar atenent les seves necessitats particulars. A partir de la certesa que el cos és la unió entre la part física, la visceral i l’emocional, dissenyem tractaments que el contemplen integralment per tal de que el cos trobi la via per millorar la seva salut.

Entenem, també, que el tracte proper i l’empatia són unes qualitats imprescindibles i un principi bàsic en la nostra pràctica. I és així com, des del nostre centre de fisioteràpia i osteopatia d’Olot, ens impliquem del tot en la nostra feina, amb la voluntat que tots els que vénen a tractar-se rebin de nosaltres tot el que es mereixen.

0
    0
    El teu carro
    El carro està buitTornar a la botiga